Vad kostar det att göra boken?

Förlaget Boken har ett konkurrenskraftigt erbjudande. När du jämför våra priser med andra bokproducenters priser – jämför då helheten. Räkna in vårt engagemang och ansvarstagande under hela processen, från första kontakten, till rådgivningen, korrekturarbetet och fram till leveransen av de färdiga böckerna till dig.

Upplagor och priser
Många kunder beställer en upplaga på 200-400 exemplar av sin bok. Du kan beställa böcker i upplagor ned till bara 50 exemplar, men priset per styck blir då ganska högt eftersom det alltid finns en fast startkostnad. Vi rekommenderar därför att du väljer en upplaga på minst 200 ex.

Produkt: Bok

Här är ett exempel på en bok, med priser för tre olika alternativa utföranden, för att du ska få en allmän uppfattning om kostnaden:

Grafisk formgivning:
Vi gör en professionell grafisk formgivning av text och bild på alla boksidor och gör en design av bokomslaget i färg i linje med dina önskemål

Format:
A5 (148 mm bred x 210 mm hög)

Antal sidor:
100

Papper boksidor:
100 g vitt obestruket papper

Tryckning boksidor:
Svart tryck

Tryckning omslag:
4-färgstryck

Frakt:
Till en adress i Sverige

Totalpris inkl frakt till önskad adress samt moms:

Alternativ 1:
Upplaga 300 ex med limbunden rygg och mjuka 250 g kartongpärmar: 21 500 kr (72 kr/ex)

Alternativ 2:
Upplaga 300 ex med trådbunden rygg och hårda pärmar: 26 400 kr (88 kr/ex)

Alternativ 3:
Upplaga 1000 ex med trådbunden rygg och hårda pärmar: 50 900 kr (51 kr/ex)


Ovanstående typexempel ger en fingervisning om totalkostnaden för en bok. Men eftersom format, antal sidor och upplagor varierar så mycket från fall till fall, är det enklast att du kontaktar oss för att fråga om just din bok, så berättar vi mer. Då får du en mer exakt kostnadsuppgift för just din bok. Använd gärna formuläret till höger/nedan för att ta kontakt med Förlaget Boken.

Förlaget Boken: Vad kostar bokproduktion?

Ta kontakt med Förlaget Boken

0 + 2 = ?