Så här säger våra kunder

“Förlaget Boken är en god kombination av det personliga och det professionella. Här finns erfarenhet, engagemang, effektivitet, eftertänksamhet och förutseende och en hel del uppfriskande humor.”

“Förlaget Boken har enligt min erfarenhet varit mycket lätt att samarbeta med! Hela vägen får man ett trevligt bemötande. Även om man kommer med ändringar i sista stund har det aldrig varit några problem.”

“Tack till Sune Jäderberg på Förlaget Boken för hans professionella hantering av materialet. Hela vägen har han varit beredd att ”gå en mil extra”. Tidigt stod det klart att han inte bara ville publicera ytterligare en bok. Han visade också ett äkta intresse för själva ”storyn” och har gett generös hjälp med allt en amatörförfattare inte klarar av.”

“Sune Jäderberg var ett bra stöd under processen och gav många bra råd utan att vara påträngande. Det här var något som jag ville uppleva, att få se mina krönikor i tryck. Kostnaden blev som en trevlig semesterresa, och den upplevelsen pågår fortfarande!”

“Vi valde Förlaget Boken för att offerten var konkurrenskraftig och att vår tidigare erfarenhet var att företaget utförde skickligt layoutarbete och var lyhört för våra önskemål. Resultatet har bekräftat våra förväntningar.”

“Förlaget Boken med Sune Jäderberg i spetsen arbetar professionellt, pålitligt och omsorgsfullt. Hela processen från manuskript till färdig bok kan tryggt läggas i Sunes händer.”

“Med alla svårigheter, fallgropar och frågetecken som dök upp och ställde sig i vägen för oss så var det bara att ringa… Alltid samma person, alltid snabba svar och aldrig en känsla av att man var besvärlig! Hela projektet har dragit ut på tiden, helt enkelt för att vi inte insåg vidden av projektet. Detta till trots har Förlaget Boken fast och tålmodigt stöttat oss. Guidade av Förlaget Boken har vi steg för steg skapat en bok som lyser av bokvärde och som vi är uppriktigt stolta över att ha medverkat till.”

“Vi hade ett mycket bra samarbete. Vi kände ett stort engagemang och lyhördhet från Förlaget Bokens sida för att få det så bra som möjligt. Vi hade täta kontakter med snabba svar, en bra kommunikation. Det är kul att på detta sätt kunna “ge ut” sin egen bok.”

“Förlaget Boken hjälper dig som doktorand i en av de svåraste perioderna inför din disputation. Jag trodde aldrig att jag skulle få allt klart och hinna tänka på alla detaljer. Genom Förlaget Bokens erfarenhet och framförhållning lyckades allt till fulländning. Det var en stor trygghet.”

“I avhandlingsarbetets slutskede är det skönt att det finns människor som kan det här med layout. Förlaget Boken har skapat en proffsig och vacker bok. Jag vill verkligen rekommendera detta företag för alla som jobbar med att färdigställa sin avhandling.”

“Mitt val av grafisk designer/bokproducent var lätt. Förlaget Boken vann snabbt i förtroende av flera skäl, först och främst på direkt rekommendation av andra, men också p g a högt satta krav på kvalitet kombinerat med en mycket konkurrenskraftig prissättning. Förlaget Bokens tidigare erfarenhet av arbete med doktorsavhandlingar visade sig vara avgörande, när den ena oväntade komplikationen efter den andra tillstötte under slutspurten inför tryckning. Under denna press var jag flera gånger imponerad av lugnet och uthålligheten jag mötte, men allra mest av det varma personliga engagemang jag fick erfara, på ett sätt som överraskade. En mycket fin slutprodukt! Tack Sune!”

“Samarbetet med Förlaget Boken fungerade bra, där vi kunde bolla idéer. Tack också för din uthållighet på slutet, när jag kom med många små ändringar och tillägg. Boken känns attraktiv. Jag är helnöjd med slutresultatet!”

“Från första kontakten med Förlaget Boken, offerten, klargörande om upplägg och tid har jag känt mig trygg och upplevt en professionalitet och tydlighet i arbetet, och mottaglighet för mina synpunkter. Att plocka upp en bok, att se bokomslaget, boktiteln och det egna namnet, var omtumlande. Men det bästa var att konstatera att produkten, boken, tryckningen och innehållet var utmärkt. Jag är helnöjd.”

“Vi är mycket nöjda med boken som du gjorde åt oss. Du var lätt att samarbeta med, och allt vad gäller leveranstider och kvalitet höll du på ett bra sätt. Folk som ser boken tycker att den är mycket fin. Tack!”

“Det är alltid smidigt och lätt att samarbeta med Förlaget Boken. Från första kontakten när man diskuterar saker länge tillsammans, till sista manusstoppsdagen då det blir många snabba, korta frågor och svar, har samarbetet fungerat riktigt bra.Det är en glädje att se slutresultatet!”

“Jag är mycket nöjd med resultatet av tryckningen av min barnbok. Det ser mycket bra ut. Det var en speciellt härlig känsla att första gången hålla min egen lilla bok i handen. Roligt att vårt samarbete fungerat så bra. Jag kommer att rekommendera dig till andra som vill ha sina “skriverier” tryckta.”